15 februari 2024

Een geslaagd donatiediner

Een gezellige avond met lekker eten en een wervelende veiling

Op zaterdag 10 februari organiseerden we een donatiediner met veiling. Het werd een fantastische avond! Het festijn vond plaats in broedplaats Baggerbeest, op Zeeburgereiland. Dit eiland heeft qua ontwikkeling en sfeer wel wat van ‘ons eigen’ Centrumeiland. Het diner was in korte tijd uitverkocht geraakt: 75 mensen vulden de sfeervolle zaal. 

Robin Food zorgde voor een heerlijke driegangenmaaltijd. Tussen de gangen door vonden veilingrondes plaats. We hadden onze vriend Nick bereid gevonden voor de gelegenheid als veilingmeester op te treden, waar hij een natuurtalent voor bleek te zijn. Er werd flink geboden op een gevarieerd aanbod. 

Uiteindelijk heeft het donatiediner puur financieel gezien ongeveer €3.000 opgeleverd. Echter minstens net zo belangrijk is de gezelligheid en verbinding! 75 mensen hebben gezamenlijk de waarde en het belang van de wooncoöperatie gevierd. Het was ons doel dat meer mensen de wooncoöperatiebeweging zouden leren kennen en begrijpen, en dat is zeker gelukt. 

Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan zo een succesvolle avond! 

Vereniging Wooncoöperatie Stroom
Srefidensiplein, Amsterdam
KvK-nummer 81879822

contact­@­wooncooperatie­­stroom.nl