3 oktober 2023

Eerste bijeenkomst stroomversnellers

Een gezellig drukke middag met nieuwe mensen vol energie

Afgelopen vrijdag hebben we te horen gekregen dat ons Plan van Aanpak door de gemeente is goedgekeurd en we door mogen naar de volgende fase: Het tekenen van de optieovereenkomst voor kavel 5.01 op IJburg Centrumeiland en het gaan toewerken naar het definitieve ontwerp voor ns pand. Wohoo!!

Dat betekent wel dat er héél veel werk op ons af gaat komen komende 2 1/2 jaar en dat kunnen we niet aan met de groep waarmee we afgelopen jaren keihard hebben gewerkt om deze mijlpaal te bereiken. Daarom hadden we 2 dagen later meteen een kennismakings- en informatiemiddag georganiseerd om “Stroomversnellers” aan te trekken. Nieuwe mensen met nieuwe kennis en nieuwe energie die willen helpen om Stroom gestalte te geven. Daarbij kunnen we op dit moment geen 100% zekerheid bieden dat men ook in Stroom kan komen wonen. Als multigenerationele wooncoöperatie dienen we er namelijk voor te zorgen dat de uiteindelijke startende populatie de afspiegeling van de verschillende leeftijdscategorieën vormt die we voor ogen hebben.

Wij hadden vooraf geen duidelijk beeld hoeveel mensen we konden verwachten, maar de opkomst was ruimschoots boven verwachting. En wat een leuke mensen en wat een bak aan energie!

We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde bijeenkomst en we hebben vertrouwen en zin in de komende tijd: met z’n allen aan de slag voor de realisatie van Stroom!

Dank aan Nieuwland voor de hosting!

contact­@­wooncooperatie­­stroom.nl
0644 980248 (Eva)