2 september 2023

Sluitende businesscase

We hebben een sluitende businesscase ingeleverd!

Donderdag 31 augustus hebben we een sluitende businesscase ingeleverd bij de gemeente!! Dat is een voorwaarde om verder te kunnen met het project en de optie-overeenkomst te kunnen tekenen voor “onze” kavel 5.01 op Centrumeiland. 
 
De bank en de kostendeskundige van het architectenbureau hebben hun vertrouwen in de businesscase uitgesproken en we gaan – positieve instelling – ervan uit dat de gemeente ook akkoord gaat en we écht aan het ontwikkelen van het pand kunnen beginnen. Uiterlijk eind september volgt die uitslag.
 
Vrijdag 1 september hebben we geproost op de kavel, met Stromers, familie en vrienden. Woohooohooo!!!! 
Proosten op de kavel

contact­@­wooncooperatie­­stroom.nl
0644 980248 (Eva)